Sfaturi pentru bloggeri: cum sa interactionezi cu oameni influenti

de Radu Eftimie | 28 septembrie 2011

Pentru cei care urmaresc sa devina cat mai cunoscuti ca bloggeri, OpenForum prezinta cateva sfaturi care i-ar putea ajuta.

Solutia de sub nasul vostru

In loc sa cautati pe internet aiurea dupa modele care v-ar putea ajuta "afacerea", mai bine va uitati ceva mai in "apropiere". Recomandabila este vizitarea site-urilor pe care le cunoasteti deja si cautarea pe retelele de socializare.

Vizitati blogurile de top

Folositi motorul de cautare Alexa.com pentru a vedea care dintre blogurile de top sunt mai aproape de domeniul pe care il cautati.

Sfaturi pentru bloggeri: cum sa interactionezi cu oameni influenti

Folositi un instrument "blogger dating"

Site-uri precum BlogDash, eCarin sau GroupHigh sunt cele mai relevante in domeniul asa-numitul "dating de blog" si va pot ajuta, de asemenea, sa gasiti bloguri pe aceeasi tematica, cu care sa colaborati.

Google va ajuta...

Pana la urma, cei de la OpenForum nu pot evita recomandarea Google-ului. Pentru ca, intr-adevar, toate instrumentele pe care le pune acum la dispozitia voastra motorul de cautare sunt extrem de eficiente in gasirea celor mai bune solutii pentru a reusi sa puneti la cale o colaborare cu cativa bloggeri importanti.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google