Serviciile online ale Microsoft, afectate de o cadere de sistem

de Radu Eftimie | 9 septembrie 2011

Milioane de utilizatori ai Microsoft nu au putut sa foloseasca serviciile online ale companiei, seara trecuta. Motivul este caderea sistemului, ceea cea a afectat cele mai importante servicii ale companiei, unele bazate pe tehnolgia cloud, potrivit BBC.

Servicii precum Hotmail, Office365 si Skydrive au fost inutilizabile joi noaptea, timp de doua ore si jumatate, intre orele 3:00 GMT si 5:30 GMT.

Serviciile online ale Microsoft, afectate de o cadere de sistem

Microsoft a declarat in aceasta dimineata ca problemele par a fi fost cauzate de configurarea DNS-urilor si ca deficientele au fost rezolvate. Microsoft, care a mai avut probleme de conectivitate pe partea serviciilor online luna trecuta, nu este singura mare companie care s-a confruntat cu neplaceri de acest gen.

Utilizatorii Google au avut si ei de-a face cu imposibilitatea conectarii la serviciile companiei de curand. Incidentele dau astfel motive de ingrijorare legate de fiabilitatea serviciilor cloud-computing, promovate in acest moment ca model clar ce va fi adoptat in viitorul apropiat pentru stocarea de date si ca va inlocui dispozitivele de stocare actuale.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google