Search Engine Marketing - in dezbatere la Orange Online MeetUp

de Bianca Dinu | 16 septembrie 2010

 

Sesiunea de toamna a evenimentelor Online MeetUp, organizate de Orange Romania in parteneriat cu IAB Romania, incepe cu o dezbatere pe tema Search Engine Marketing (SEM). Evenimentul are loc luni, 20 septembrie, de la ora 19:00, la Orange concept store, Calea Victoriei nr. 41. 

Editia din septembrie a Online MeetUp isi propune sa ofere participantilor idei despre modul de integrare a campaniilor de Search Engine Marketing in proiectele de marketing online pe care le deruleaza, despre cum poate fi optimizata o campanie “pay per click” (PPC), tips & tricks pentru ca publicitatea sa fie cat mai eficienta si sa contina mesajul relevant pentru publicul tinta, astfel incat sa rezulte o rata de conversie cat mai mare.

Search Engine Marketing este un instrument important pentru vizibilitatea produselor si serviciilor in fata potentialilor clienti din mediul online. Participantii la Online MeetUp vor afla totodata cat de importante sunt elementele care definesc o astfel de campanie: cuvinte cheie, buget, planificare. 

Invitatii speciali ai aceste editii sunt Amélie de Cheffontaines, Sales Manager si Hodalu Essohana Assih, Senior Account Manager & PPC Specialist, din cadrul eSearchVision, o agentie specializata pe Search Engine Marketing. 

Cei care doresc sa participe la eveniment trebuie sa solicite o invitatie pe blogul Online MeetUp, pe www.orange.ro/meetup.

Online MeetUp este un eveniment marca Orange in care invitatii dezbat teme de actualitate si de interes pentru mediul online romanesc si isi impartasesc experientele cu specialistii din domeniu. 

Sursa: Orange

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google