Recupereaza boot.ini virusat - Norton Bootable Recovery Tool

de Radu Eftimie | 11 noiembrie 2011

Daca aveti ghinionul ca un fisier vital precum boot.ini sa fie infectat de o aplicatie malware care s-a strecurat cumva pe "langa" antivirusul vostru, inseamna ca riscati sa nu mai puteti porni computerului. Ce faceti atunci cand sectorul de boot a fost afectat de un virus? AddictiveTips recomanda folosirea Norton Bootable Recovery Tool.

Recupereaza boot.ini virusat - Norton Bootable Recovery Tool

Ca sa puteti folosi solutia propusa de cei de la AddictiveTips trebuie sa ganditi in stil preventiv. Adica, sa va construiti un CD, un DVD sau chiar un flash drive care sa contina "doctoria" pe care o puteti folosi in caz de urgenta, cand PC-ul refuza sa mai porneasca.

Ce trebuie sa faceti? Presupunem ca nu folositi Norton pe PC si nici nu va aflati in posesia unui serial key de la o versiune mai veche. Atunci mergeti pe site-ul Symantec si va faceti un cont pentru versiunea "beta" a programului. Descarcati Norton Bootable Recovery Tool, il instalati, il rulati si urmati pasii din ghidul interactiv.

Configurati Imaginea de "ars" pe DVD iar tutorialul descarca automat ultimele update-uri si creaza discul. CD-ul sau DVD-ul de urgenta va ajuta nu doar sa a recuperati sectorul de boot in caz de infectare, ci si sa scanati computerul atunci cand doriti.

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google