Reclama Yahoo! in documente .PDF

de Vlad Matei | 29 noiembrie 2007

Adobe Systems Incorporated si Yahoo!Inc. lanseaza astazi Ads for Adobe PDF Powered by Yahoo!, pe scurt, un serviciu care permite reclama online in documente in format PDF. Serviciul poate deveni astfel o oportunitate pentru cititori, largind aria de informatii disponobile gratuit pe Internet, prin includerea reclamelor care sunt adaptate continutului.


 
Pentru editorii de site-uri, inseamna o noua sursa de venit, prin introducerea reclamelor contextuale in continutul documentelor PDF. Pentru cei care doresc sa isi faca reclama, piata s-a extins brusc cu o oferta care permite o mai buna canalizare si concentrare a mesajelor.

Pentru a intra in acest program, editorii trebuie sa se inregistreze online si sa upload-eze continutul PDF pentru a i se adauga reclamele. Acestea vor putea fi redate numai in Adobe Reader si Adobe Acrobat, intr-o fereastra adiacenta continutului pentru a nu interfera cu lecturarea documentului. De fiecare data cand continutul PDF este vizualizat, reclame contextuale sunt combinate cu continutul documentului si prezentate cititorului. Editorul poate monitoriza performana prin intermediul rapoartelor detaliate.

Ads for Adobe PDF Powered by Yahoo! este destinat documentelor PDF create in Adobe Acrobat 8 si versiuni anterioare. Serviciul nu presupune platirea unei taxe sau instalarea vreunui software. In prezent, programul in varianta beta, este disponibil editorilor din Statele Unite care au continut in limba engleza.

Sursa: Adobe

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google