Primul e-book regional, scris pe Facebook: “A fost odata... computerul”

de Bianca Dinu | 15 decembrie 2010

Pentru a celebra aniversarea a 25 de ani de la primul lor laptop disponibil pe piata globala, Toshiba a incurajat crearea primului e-book regional, scris pe Facebook

Astfel, prin intermediul paginilor regionale de Facebook, Toshiba a lansat o invitatie catre fanii sai sa scrie despre prima lor experienta cu laptopul sau calculatorul. Asa a fost creat primul e-book regional, scris de 175 de autori din Romania, Bulgaria, Serbia, Croatia, Slovenia, Grecia si Israel. Cartea este acum disponibila AICI.   

“Am creat primul laptop pentru piata globala acum 25 de ani si astazi putem spune ca acel vis s-a tranformat in istorie. Experienta noastra in producerea laptopurilor ne permite sa oferim gratuit utilizatorilor “Garantia orice-ar fi”. Continuam sa celebram aniversarea a 25 de ani prin crearea acestui e-book regional unic, scris de fanii nostri de pe Facebook din 7 tari. Astfel, fiecare utilizator a avut ocazia sa ne spuna povestea sa despre prima experienta cu laptopul sau calculatorul”, a declarat Deborah Scharnhoop, Coordonator Marketing Toshiba, Sud-Estul Europei si Israel.

Fara sa se cunoasca, utilizatori din cele 7 tari au raspuns invitatiei Toshiba si au scris pe paginile de Facebook, impartasind propriile experiente si punand bazele unei aventuri colective. Sute de fani au transmis propriile amintiri, iar cele mai interesante au fost culese intr-un jurnal conturat cu mult umor si talent de catre utilizatori, membrii ai comunitatilor create in jurul Toshiba. 

25 de povesti au fost selectate din fiecare tara de catre un juriu local, iar autorii celor mai interesante trei povesti din fiecare tara vor fi recomensati cu produse Toshiba.

Va indrumam sa cititi cateva dintre aceste povesti, mai ales pe cele ale utilizatorilor romani. Unele dintre ele se vor dovedi cat se poate de amuzante, iar altele va vor emotiona, cu siguranta.

Si, pentru ca povestea Toshiba ne-a impresionat si pe noi, te intrebam, la randul nostru “Care este prima ta experienta cu un calculator?”

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google