Pozele “deochiate” trimise pe mail – o idee cat se poate de proasta

de Bianca Dinu | 4 noiembrie 2010

Un barbat din California este acuzat de faptul ca a spart peste 170 de conturi de e-mail ale unor femei si a furat fotografii explicite ale acestora. Pe langa aceasta, hotul a trimis aceste fotografii “deochiate” catre intreaga lista de contacte a acelor femei si le-a postat si pe paginile lor de Facebook. 

Somerul in varsta de 23 de ani, George Samuel Bronk, si-a ales victimele chiar prin intermediul retelei sociale si a reusit sa colecteze adresele de e-mail ale femeilor din informatiile regasite pe paginile lor personale de pe Facebook.  Ulterior, s-a folosit de abilitatile lui de hacker pentru a schimba parolele conturilor de e-mail si pentru a le putea accesa in voie.

Odata aflat pe un cont de e-mail, Bronk cauta in folderul “Sent” dupa mesaje care contineau atasamente cu fotografii si clipuri video nud si seminud ale persoanelor pe care urma sa le hartuiasca. Imediat dupa ce gasea ceea ce cauta, le distribuia prin orice mijloace, in special prin conturile de Facebook si listelor de contacte ale femeilor respective.

Avand in vedere ca au primit plangeri dupa plangeri in aceasta privinta, autoritatile americane au reactionat si au reusit sa dea de urma computerului prin intermediul caruia se impartasisera fotografiile. 

Bronk a fost arestat vinerea trecuta si va trebui sa faca fata celor 30 de capete de acuzare dintre care cele mai importante ar fi furtul de indentitate, pornografie, santaj si folosirea neautorizata a unor bunuri. 

Va intrebati, probabil, care a fost motivul pentru care individul a facut aceste gesturi, sau ce scop ascuns ar fi putut avea? Ei bine, si noi ne punem aceeasi intrebare!

Sursa: Cnet  


Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google