O noua camera web de la Logitech

de Vasile Damian | 26 noiembrie 2006

Logitech a anuntat lansarea camerei web stilate si accesibile QuickCam Communicate STX Plus pentru Windows Live  Messenger. Webcamul cu headset este cea mai recenta realizare in urma parteneriatului de lunga durata dintre Logitech si Windows Live Messenger.

Windows Live Messenger – un software de generatie viitoare produs de Microsoft – este ultima versiune a MSN Messenger. MSN Messenger este la ora actuala cel mai popular serviciu gratuit de mesaje instant, cu 255 de milioane de utilizatori in intreaga lume.
QuickCam Communicate STX Plus for Windows Live Messenger a fost creat special pentru ca video-conferintele prin Windows Live Messenger sa fie mult mai usor de realizat de catre cei care vor sa comunice cu prietenii sau familia prin intermediul Internetului. Daca acest lucru este posibil prin simpla apasare a unui  buton, QuickCam Communicate STX Plus face totul si mai usor. Webcamul este optimizat pentru Windows Live Messenger si permite, cu ajutorul functiei privacy shade (cortina de intimitate), oprirea transferului video cand este dorita o pauza de intimitate.

Conceput pentru computere de birou, QuickCam Communicate STX Plus dispune de un senzor VGA CMOS de o calitate superioara, cu rezolutie de 640 x 480 pixeli. De asemenea, calitatea imaginilor este buna  chiar daca luminozitatea nu este ideala. Camera, realizata in culorile argintiu si negru, are forma bine cunoscutului “ochi” Logitech si dispune o clama flexibila. Pachetul include de asemenea un set stilat de casti cu microfon Logitech Internet Chat headset, dotat cu un microfon care anuleaza zgomotul de fond si emite sunete stereo.

Pret si disponibilitate:

QuickCam Communicate STX Plus for Windows Live va fi disponibil de la sfarsitul lunii noiembrie in Europa pentru un pret recomandat de 59,99 euro.


Sursa: Logitech

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google