Mircea Badea: Bloggerul roman are mutra calcata de tren

de Carmen Ivanov | 11 martie 2010

Mircea Badea a realizat pe... blogul sau, un portret robot al bloggerului roman: este hidos, are un bot de nevastuic─â si ras de hiena epileptica. "Ori e un umflat, mai sunculos ca un hipopotam gestant, cu aere de casanova, si scrie obsesiv despre mancare picanta si usturimea c+++lui sau despre miasmele tutelor in caz de igiena intima precara.Sau isi face tatuaje. Multe. Uriase. In speranta ca va depasi ca suprafata, raspandirea parului pe membrele sotiei. Deci, nu fuge de concurenta. Accepta provocarea.

Blogarul roman are realizari uriase. Sta cu chirie. Poate da pana la o suta si jumatate pe luna pe resedinta imperiala si asta il umple pana la refuz de glorie legitima. E un far calauzitor, o statuie a reusitei, un bust al potentei. Vede cohortele de apostoli adunati sa-l slaveasca si pe care el, invatatorul, este dator, in marinimia lui, sa-i conduca pe calea reusitei maiastre.

Are un cazan pe care o numeste masina. Asta daca nu merge cu rolele sau cu drezina. Cazanul a fost initial de tuica, dar ulterior a capatat roti si a fost inmatriculat. E la mana a paispea. Deci bate oricand chiar si o masturbare obsesiva. De obicei de cazan se lipeste si o porecla cool, ca de la un internaut bengos.

Festinul financiar, destrabalarea decadenta, vine atunci cand blogarul decide sa-si schimbe abacul cu un laptop, luat de obicei de la promotie sau lichidarea stocului, urias si greu, dar, de fapt, asa l-a vrut el: trainic si solid. Sa reziste la calatoriile cu personalul.

Fantansma ultima a unui bloger este influenta. A demonstrat ca este bogat: lunar, merge la fast food. Dar bani au multi. El este si important. La el se uita, in cautare de busola, legiuni de cetateni dezorientati. Iar el, personajul dur, cladit in suprafete de granit, stie ca marea putere vine si cu multa responsabilitate. Asa ca, intelept, sensibil si complex, se transforma altruist in girueta furtunilor din sufletele noastre", mai spune Mirecea Badea pe propriul sau blog, cu promisiunea ca va reveni cu amanunte despre portretul robot al bloggerului din Romania.

Sursa: Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google