Microsoft celebreaza 15 ani de Hotmail prin doua noi feature-uri

de Silviu Anton | 6 iulie 2011

Microsoft a celebrat Ziua Nationala a Americii si a 15-a aniversare a Hotmail prin anuntarea a doua noi imbunatatiri in serviciul de webmail: un mini calendar asemanator celui gasit pe Outlook si abilitatea de a cauta email-uri dupa data, informeaza PC Mag.

Noile feature-uri vin la o saptamana dupa ce performanta Hotmail a fost marita de 10 ori, printr-o combinatie de caching, preloading si prelucrare asincrona a datelor.

Asemeni Google sau Yahoo, Microsoft si-a imbunatati constant serviciul de mail, sapte noi update-uri fiind lansate numai in acest an. Compania a adaugat feature-uri precum Quick Views, Filters si Conversation View, plus un instrument numit Active Views, care permite accesarea continutului multimedia direct din mail.

In iunie 2010, Microsoft a integrat Office Web Apps in Hotmail, transformand serviciul intr-o alternativa la Outlook.

Microsoft nu ofera statistici privind numarul de conturi Hotmail, insa potrivit unui raport realizat de comScore in 2010, serviciul are 364 de milioane de utilizatori, spre deosebire de Yahoo Mail, care inregistreaza 280 de milioane si Gmail, care este folosit de 191 de milioane de internauti.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google