Microsoft a decis: Bing va avea un nou look

de Roxana Iorgulescu - Colaborator HIT.ro | 25 iulie 2011

Specialistii grupului din Redmond au conceput o noua infatisare pentru motorul de cautare al Microsoft, initiativa care se alatura celorlalte masuri de relansare a propriilor produse si servicii.

Astfel, Bing va adopta cat in curand HTML5 si Live Tile, componentele regasite pe Windows Phone, dar si un nou look, realizat in mod similar aplicatiei disponibile pe iPad, informeaza Web News.

Prezenta cadrelor dinamice pozitionate la baza paginii va realiza corespondenta cu informatiile relative la pozitia geografica a utilizatorului, printre care se numara previziunile meteo, stirile locale si chiar hartile zonei respective.

Microsoft a demonstrat deja in avampremiera versiunea HTML5 pentru Bing in septembrie 2010, cand a anuntat o  Internet Explorer 9 beta, precizand ca noul format al motorului sau de cautare va include o serie de elemente surpriza.

Printre acestea se afla animatiile si prezentarile automate, generate in scopul facilitarii operatiunilor de cautare prin vizualizarea unor query predefinite, care pot servi drept ghid ajutator pentru utilizatori.

Multe functii se afla inca in faza de test, dar Microsoft a confirmat lansarea neintarziata a noii versiuni, intr-un mesaj postat pe Twitter, in care se specifica faptul ca la nivel intern, grupul utilizeaza deja Bing cu HTML5.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google