Metroul din Moscova va avea retele wi-fi

de Roxana Iorgulescu - Colaborator HIT.ro | 29 iulie 2011

Metroul din capitala rusa este impunator si functioneaza fara cusur in ciuda varstei sale apreciabile (76 de ani).  Iar in viitorul apropiat sistemul se va moderniza prin integrarea retelelor wireless, informeaza blogul Il Manifesto.

Cel putin aceasta este intentia administratiei companiei care gestioneaza reteaua de trenuri subterane, care a demarat un proiect menit sa asigure conectarea calatorilor la Internet din orice statie, galerie sau chiar din metroul aflat in mers.

Pentru moment, initiativa se materializeaza in teste efectuate la nivelul anumitor statii, in care calatorii beneficiaza deja de acces gratuit la internet prin intermediul retelei wireless, dar numai din pozitie fixa.

In decurs de circa patru ani insa, proiectul prevede asigurarea unui serviciu complet si fara riscuri de intrerupere la nivelul trenurilor subterane aflate in mers, dar si pentru transportul urban de suprafata, stiut fiind ca rusii sunt pasionati de universul online, indiferent de varsta, sex sau categorie sociala.


Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google