LulzSec a doborat site-ul CIA

de Dinu Boboc | 16 iunie 2011

Site-ul public al Central Intelligence Agency (CIA) a devenit inaccesibil astazi, iar grupul de hackeri Lulz Security si-a asumat responsabilitatea pentru asta.

Astfel, astazi, a aparut un tweet, semnat LulzSec: "Tango down - cia.gov - for the lulz", prin care grupul isi asuma responsabilitatea doborarii site-ului, informeaza Cnet. Intr-adevar, cea mai faimoasa agentie de spionaj din lume a ramas fara website o perioada. La circa 20 de minute dupa tweet-ul LulzSec, cia.gov a afisat un mesaj de eroare.

LulzSec a doborat site-ul CIA

LulzSec s-a bucurat, in ultima perioada, de o mare atentie din partea canalelor media, multumita unor atacuri succesive lansate impotriva unor site-uri importante. Astfel, in ultimele doua luni, organizatia si-a asumat responsabilitatea unor atacuri impotriva unor organizatii precum Sony Pictures, Sony Music Japan si alte companii din grupul Sony. In plus, au fost atacate proprietati online ale unor companii precum Nintendo, Bethesda Software si Infragard, ultima fiind o firma care lucreaza in colaborare cu FBI.

LulzSec a doborat site-ul CIA

Grupul a mai lansat un atac, saptamana trecuta, asupra site-ului Senatului SUA, prin care au obtinut acces la servere si fisiere, ultimele fiind publicate pe propriul site.

Ultimul atac a venit la cateva zile dupa LulzSec a lansat pe Twitter un numar de telefon si a incurajat follower-ii sa sune pentru a cere atacuri la comanda.

Desi membrii organizatiei sunt ocupati cu lucruri serioase, exista timp si pentru glume. Astfel, a fost doborat site-ul magnets.com cu explicatia: "...i-am sunat si nu au vrut sa ne spuna cum functioneaza magnetii", potrivit unui tweet.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google