Logo-ul Google de astazi il celebreaza pe Thomas Edison

de Cristina Enescu | 11 februarie 2011

Astazi, Google si-a schimbat din nou logo-ul, de data aceasta pentru a celebra 164 de ani de la nasterea lui Thomas Edison, omul de stiinta si inventatorul care a dezvoltat multe dispozitive aflate la baza tehnologiei din ziua de azi.

Printre acestea se numara fonograful, care a capatat in timp forma record player-ului si a gramofonului, fiind astazi disponibil sub forma CD-ului, DVD-ului si Blu-Ray-ului.

Merita, de asemenea, sa ii aducem recunostinta pentru inventarea camerei de filmat si becului electric, care astazi ne fereste pe toti de intuneric.

Logo-ul Google pentru Thomas Edison infatiseaza toate inovatiile omului de stiinta, asezate astfel incat sa formeze cuvantul Google. Animatia este facuta in format GIF si se poate observa, de asemenea, un bec care se aprinde si se stinge.

Google a inceput sa acorde din ce in ce mai multa atentie logo-urilor care onoreaza sau sarbatoresc anumite evenimente sau personalitati odata cu logo-ul Pacman, prin care compania a celebrat 30 de ani de la aparitia jocului.

Sursa

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer