Kaspersky a lansat suita de securitate 2012

de Radu Eftimie | 26 august 2011

Kaspersky Lab a anuntat lansarea generatiei 2012 de solutii de securitate destinate utilizatorilor individuali: Kaspersky Internet Security 2012 si Kaspersky Anti-Virus 2012.

Cele doua incorporeaza atat tehnologii de protectie locala, cat si tehnologii cloud, o parte dintre ele fiind: sandbox pentru lansarea aplicatiilor suspecte intr-un mediu virtual sigur, modulul de monitorizare a activitatii programelor, emulatorul de script-uri, bazele de date cu informatii (localizate pe serverele cloud) referitoare la reputatia fisierelor sau tastatura virtuala, potrivit informatiilor publicate pe site-ul oficial Kaspersky.

Kaspersky Internet Security 2012 si Kaspersky Anti-Virus 2012 avertizeaza utilizatorii asupra link-urilor ce prezinta risc de infectare, care, prin executare, redirectioneaza catre pagini web periculoase sau de phishing.

 

Kaspersky a lansat suita de securitate 2012

 

De asemenea, produsele Kaspersky Lab primesc din cloud cele mai noi informatii referitoare la site-urile cu continut ofensator sau neadecvat si la categoriile de e-mail-uri spam.

Specialistii in securitate avertizeaza ca, zilnic, apar aproximativ 35.000 de noi amenintari informatice.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google