Internetul va bate ziarele la publicitate

de Lucian Ilie | 27 noiembrie 2006

Incepand cu 2013, editile online ale ziarelor romanesti vor atrage mai multa publicitate decat cele tiparite. Predictia aparine participantilor la o masa rotunda organizata la sfarsitul saptamanii trecute de IDG Romania. Analistii previzioneaza ca editiile online ale ziarelor americane vor genera in 2007 incasari din publicitate mai mari decat editiile tiparite.

Site-urile ziarelor romanesti au castigat din publicitate anul acesta aproximativ 500.000 de euro, de zece ori mai putin decat editiile tiparite si de 75 de ori mai putin decat televiziunile, potrivit lui Doru Panaitescu, director de vanzari al ARBOmedia. Cele mai vizitate situri de ziare din Romania apartin, in ordine, Gazetei Sporturilor, Pro Sport, Evenimentului Zilei" si Libertatii, conform Trafic.ro.

Investitiile in publicitatea online din Romania sunt estimate la cinci milioane de euro in 2006, ceea ce reprezinta un volum de patru ori mai mic decat in Ungaria (20 de milioane de euro) si de opt ori mai mic decat in Polonia (40 de milioane de euro).


Sursa: www.trafic.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google