Internetul s-a amuzat de 1 Aprilie

de Alex Hanea | 2 aprilie 2010

Este mai mult decat evident ca trebuie sa aveti grija cu stirile si articolele care poarta data de 1 Aprilie. Asa cum si Hit.ro a publicat in cursul zilei de ieri articole inspirate din semnificatia zilei, intregul Internet si-a schimbat, pentru o zi, tonalitate, culorile si chiar si... numele.

Spre exemplu, Google a fost, ieri, Topeka, luand numele orasului care, in luna martie, si-a schimbat, la randul sau, numele in Google Kan, in incercarea de a castiga concursul organizat de companie. Celor de la Google le place, oricum, sa se amuze copios de 1 Aprilie. In urma cu un an, au anutat o noua tehnologie, de "indexare a creierului", ca si o versiune de Google Translate din limbajul... animalelor.

YouTube a oferit utilizatorilor sai posibilitatea de a urmari materialele video sub forma de... text. Nu, in nici un caz nu trebuie sa va ganditi la Matrix, pentru ca e vorba doar de liniile de cod din spatele materialelor video.

Si englezii s-au amuzat. Daily Telegraph a anuntat ca s-a gasit solutia pentru Internet rapid in zona rurala: nevastuicile.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer