Iata ce se intampla cand vecinul tau este hacker

de Silviu Anton | 13 iulie 2011

Un hacker din Minnesota a fost condamnat la 18 ani de inchisoare, dupa ce timp de mai multe luni a purtat o razbunare cibernetica impotriva vecinilor sai, carora le-a transformat viata intr-un cosmar.

In 2009, Barry Ardolf, in varsta de 46 de ani, a accesat reteaua Wi-Fi a vecinilor sai si a folosit-o pentru a incerca sa le insceneze pornografie infantila, agresiuni sexuale sau diferite tipuri de comportamente profesionale lipsite de etica.

In plus, hacker-ul a trimis email-uri de amenintare catre politicieni de pe adresa de Yahoo a vecinul sau, informeaza Wired.

Ardolf a ales sa se razbune astfel pe noii sai vecini, dupa ce acestia l-au raportat la politie ca le-a sarutat pe buze fiul in varsta de patru ani.

Acesta a fost incidentul care pare sa-l fi determinat pe Ardolf sa porneasca o campanie de terorizare impotriva vecinilor sai, compania prin care a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a le distrugere carierele, reputatia profesionala si casnicia.

Isprava hacker-ului a fost descoperita dupa ce o firma de investigatii care lucra pentru compania de avocatura a lui Kostolnik a examinat packet log-urile si a descoperit indicii care au condus catre Ardolf.

In urma unei anchete a FBI-ului s-a descoperit ca hacker-ul nu se afla la primul incident de acest fel. Inainte de sotii Kostolnik, Ardolf mai terorizase si vecinii de la fosta locuinta prin aceleasi metode.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google