Hackerii au spart contul de Twitter al NBC

de Radu Eftimie | 12 septembrie 2011

O grupare de hackeri a spart contul de Twitter al postului de televiziune NBC si a anuntat ca in centrul New York-ului au avut loc noi atacuri teroriste, la zece ani de la tragicele evenimente din 11 septembrie 2001.

Ulterior, grupul de hackeri, care se autointituleaza The Script Kiddies, si-a asumat responsabilitatea pentru atacul informatic, inclusiv pentru cele trei mesaje false privind deturnarea unui avion care ar fi lovit World Trade Center, scrie CNN.

Oficialii NBC au anuntat, printr-o declaratie, ca lucreaza cu cei de la Twitter pentru a rezolva problema si ca isi prezinta scuze pentru eventuala panica sau temeri cauzate de actul iresponsabil al infractorilor cibernetici.

Hackerii au spart contul de Twitter al NBC

 

Hackerii The Script Kiddies sunt cei care au pus in practica in luna iulie un atac similar asupra contului de Twitter al Fox News, anuntand ca presedintele american Barack Obama a fost asasinat.

Ei fac parte din grupul "Anonymous", a carui activitate s-a intensificat in ultima perioada, devenind in 2011 cel mai cunoscut sindicat al hackerilor

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google