Grupuri anti-Facebook pe... Facebook

de Diana Mirea - Colaborator HIT.ro | 6 octombrie 2011

Anuntul lui Mark Zuckerberg referitor la modificarile retelei Facebook a starnit numeroase critici. Apar tot soiul de grupuri de protest, care posteaza mesaje inorice sau vulgare. Mesajul comun al tuturor este faptul ca au „obosit” de atatea schimbari ale modului in care se afiseaza profilul.

„A devenit de nesuportat adaptarea continua la orice descoperire care vine din America”, scrie un utilizator care se declara „negru de suparare pentru aceste schimbari inutile”. O multime de activisti „anti-schimbari” posteaza pe perete mesaje pline de sarcasm, utilizand deseori cuvinte triviale.

Coordonatorul grupului a creat chiar un site intitulat „Urasc schimbarile de pe Facebook”, cu scopul de a protesta impotriva celor care continua sa faca din reteaua de socializare „un experiment fara niciun sens”.

Conform sursei citate, aceasta actiune de avertizare este asemanatoare unei greve generale de cel putin trei zile. Momentan, aderarile la acest site au ajuns la 10.000, dar numarul semnatarilor creste din ora in ora. Pentru tinerea la curent a utilizatorilor s-au creat diferite bloguri satirice pe care sunt propuse, in mod ironic, aplicatii noi pentru modificarea functionalitatii produsului.

Pe unul dintre aceste bloguri s-a organizat chiar si un concurs cu premii: cine va intui urmatorul pas de schimbare al lui Zuckerberg va primi ca recompensa o surpriza care va avea legatura, bineinteles, cu imbunatatirile care vor avea loc in urma aplicarii acestei ultime idei .

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google