Google updateaza Chrome: performanta cu 66% mai mare

de Silviu Anton | 9 martie 2011

Cea mai recenta imbunatatire adusa browser-ului Google Chrome sporeste performanta acestuia cu un impresionant procent de 66%.

Dupa cum afirma reprezentantul companiei, Tim Steele, aceasta permite pana si aplicatiilor complexe sa ruleze si sa raspunda mai repede decat in versiunile anterioare ale browser-ului.

Dupa cum se poate observa din video-ul de mai jos, Google a adaugat o casuta de cautare care afiseaza setarile pe care le cauti, pe masura ce tastezi.

In plus, poti da copy si paste unui link direct in bara de adresa Chrome, astfel incat sa sara direct la o anumita pagina de setari.

Noul update Chrome le permite utilizatorilor sa salveze parolele intr-un Cloud administrat de Google. Astfel te vei putea loga rapid pe un site de pe numeroase dispozitive, prin simpla sincronizare a login-urilor relevante si a parolelor. Dupa cum ne asteptam, iti poti cripa aceste porole cu propriul passphrase secret, pentru un plus de securitate.

Pentru a activa sincronizarea pe fiecare dintre dispozitivele tale este de ajuns sa vizitezi sectiunea “Personal Stuff” din setarile Chrome sau sa tastezi “Sync” in casuta de cautare. Poti alege sa sincronizezi bookmark-urile, extensiile, preferintele, temele sau altele.

Totodata, Google a extins tehnologia sandboxing si la Flash Player-ul integrat din Chrome.

Daca rulezi versiuni mai noi ale sistemelor de operare Microsoft (pornind de la Windows Vista), vei beneficia de o protectie aditionala impotriva paginilor web pericoloase pentru sistem.

Cei care folosesc deja Chrome vor fi fi updatati automat la noua versiune in urmatoarele zile.

Sursa

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google