VIDEO: Google a lansat Wallet - plata cu telefonul mobil

de Radu Eftimie | 19 septembrie 2011

Google a lansat pe 19 septembrie serviciul de plata cu ajutorul telefonului mobil denumit Wallet si care va permite utilizatorilor de terminale mobile sa-si achite produsele cumparate direct de pe telefon, sa acceseze vouchere si chiar sa acumuleze puncte de loialitate (similare celor acumulate prin plata cu cardul bancar).

Momentan, serviciul Google este disponibil clientilor retelei de telefonie Sprint prin telefonul Nexus S si doar cu sistemul de operare Android 2.3.4 (Gingerbread) si care folosesc serviciile Citi si MasterCard.

Google lanseaza astazi  Wallet - plata cu telefonul mobil

Coincidenta sau nu, lansarea Wallet de la Google a avut loc in aceeasi in zi in care in Franta a inceput Congresul Mondial NFC (Near Field Communications). Desi Google nu si-a anuntat prezenta la Congres, cel mai important partener al gigantului internet in proiectul Wallet, Mastercard, este sposor oficial al evenimentului din Franta.

Pentru promovarea produsului, Google a realizat un clip haios, in care a fost utilizata o scena celebra din serialul "Seinfeld": scena cu portofelul lui George Costanza.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google