Google a renuntat la simbolul "+" in cautari

de Radu Eftimie | 27 octombrie 2011

Google nu se mai opreste din modificarea serviciilor sale. Zilele trecute, gigantul internet a anuntat ca va integra Blogger in Google+, iar astazi avem de-a face cu o noua decizie. Simbolul "+", care va ajuta sa gasiti rezultate mai exacte pentru cautari a fost eliminat de Google, scrie Maximum PC.

Atunci cand controlezi 60% din piata de cautari pe internet, probabil ca iti permiti sa faci ce vrei, cand vrei, asemenea Google. Eliminarea simbolului "+" din lista de instrumente de cautare este legata, potrivit companiei, de implementarea unei modalitati mai eficiente pentru a gasi ceea ce cauti.

Mai ales ca "plusul" era din perioada antica a internetului, cand conta la rezultate daca introduceai doi termeni cu spatiu intre ei sau doi termeni cu plus intre ei.

Asa ca, de acum inainte, in loc sa tastezi, de exemplu computer + hardware, vei cauta computer "hardware". Desi cei de la Google sustin ca modificarea nu are legatura cu Google+, noi nu vedem alt motiv logic pentru renuntarea la simbol, mai ales ca noua metoda este ceva mai incomoda. Dar, cum spuneam, cand te numesti Google, faci ce vrei.

Google a renuntat la simbolul + in cautari

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google