Google a lansat Google Music

de Radu Eftimie | 17 noiembrie 2011

Google a lansat in sfarsit serviciul propriu de muzica. Momentan, serviciul, care este un raspuns palid al Google la dominatia Apple pe piata de profil prin iTunes, este disponibil doar in Statele Unite, scrie Arstechnica.

Cea mai mare noutate pe care o aduce serviciul de muzica al Google in peisajul media actual este ca artistii vor putea sa-si uploadeze singuri melodiile in magazinul Google si sa le vanda direct utilizatorilor, fara interventia unei case de discuri.

Desi a iesit din faza beta, Google Music are foarte mult de recuperat fata de concurenta si se pare ca managerii companiei au ales sa dezvolte serviciul din mers.

Google a semnat pana in prezent contracte pentru continut cu mai multe case de discuri, printre care Sony, EMI si Universal. Serviciul de muzica al Google le permite utilizatorilor din Statele Unite sa faca schimb de melodii cu prietenii de pe Google+.

Deocamdata insa, noua facilitate oferita de Google, mai ales in conditiile limitarii serviciului in granitele Statelor Unite, pare a fi mult zgomot pentru ...nimic.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google