Google a introdus noua politica de confidentialitate. Japonia are obiectii

de Liviu Petrescu | 1 martie 2012

Noii termeni de utilizare Google, care concentreaza politica de confidentialitate intr-un singur document pentru toate serviciile Google, au fost primiti cu scepticism de multi utilizatori si, acum, si de autoritatile din Japonia.

Simplificarea politicii de confidentialitate Google de la 70 de documente la unul singur a atras atentia guvernului japonez, care sustine ca schimbarea ar putea incalca legislatia din Japonia, potrivit ZDNet.

Google a introdus noua politica de confidentialitate. Japonia are obiectii

Autoritatile japoneze au adresat Google o scrisoare prin care isi manifesta ingrijorarea cu privire la noii termeni de utilizare.

Japonezii cer explicarea impactului asupra utilizatorilor, care nu mai pot impiedica strangerea tuturor datelor despre ei intr-o singura baza de date Google.

Mai multe tari europene si Coreea de Sud si-au manifestat aceeasi ingrijorare cu privire la termenii de utilizare Google.

Compania a fost atacata de unii utilizatori pentru decizia de a schimba politica de confidentialitate de la 1 martie, iar acuzatiile includ faptul ca Google ar face un serviciu companiilor de advertising in defavoarea utilizatorilor.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google