Google a introdus butonul Play in Navigation Bar. De ce?

de Liviu Petrescu | 28 martie 2012

Google a decis sa atraga atentia fiecarui utilizator asupra noului sau magazin Google Play. Butonul Play a fost introdus in Navigation Bar, insotit de un "NEW" mare si rosu. Ce spera sa castige Google din asta?

Noul buton Play, accesibil tuturor utilizatorilor care folosesc Google.com, se afla intre cele pentru Google Maps si YouTube. Dupa ce a folosit o tehnica similara pentru promovarea Google+, compania spera ca va trezi interesul mai multor utilizatori pentru noul sau serviciu, scrie CNET.

Google a introdus butonul Play in Navigation Bar. De ce?

Google Play a luat nastere odata cu unificarea Android Market cu Google Music si Google eBookstore si permite chiar inchirierea de filme ce pot fi vizualizate pe dispozitivele Android, insa doar in cateva tari.

Butonul Play nu a aparut deocamdata in bara de navigare de pe Google.ro, probabil pentru ca Google stie ca nu are rost sa promoveze agresiv un serviciu care nu ofera nimic nou in Romania. Utilizatorii romani ai Google Play au acces doar la aplicatiile din fostul Android Market si nimic mai mult.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google