Google Music vs. iTunes

de Radu Eftimie | 22 noiembrie 2011

Google a atacat de curand suprematia Apple in domeniul muzicii prin lansarea Google Music. Miscarea gigantului internet se intampla abia dupa zece ani in care Apple si-a consolidat pozitia si parteneriatele incheiate de-a lungul timpului , scrie Gizmowatch. Ce diferentiaza, insa, cele doua servicii si cine va avea in viitor mai multe sanse de a fi numarul 1?

Google Music vs. iTunes

Ambele servicii sunt compatibile cloud, dar spre deosebire de Google, Apple cere bani pentru streamingul de muzica (24,99 dolari pe an). Google ofera avantajul gratuitatii utilizatorilor de Android, deci iese castigator la acest capitol.

Din punct de vedere al aplicatiei desktop, iTunes este deja bine cunoscut utilizatorilor de Mac si de dispozitive iOS. Google nu ofera o aplicatie de acest fel. Serviciul Google este descalificat si de faptul ca suporta doar fisiere mp3 pe partea de streaming, fata de Apple iTunes care este mai avansat.

Si cazul contractelor cu marile case de discuri, Apple sta mult mai bine, lipsindu-i din portofoliu doar Warner Brothers.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google