Google Chrome va primi suport pentru gamepad, camere si microfon

de Radu Eftimie | 28 noiembrie 2011

Browserele de internet au evolutat atat de mult fata de acum cinci ani, incat dezvoltatorii se gandesc sa adauge navigatoarelor suport plug-and-play pentru accesorii de gaming. Google face primul pas, prin Chrome, scrie MaximumPC.

Un reprezentant al Google a declarat recent, la o conferinta a dezvoltatorilor de la Liverpool, ca browserul Chrome va avea in curand functii noi, printre care si suport plug-and-play pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta completa atunci cand se joaca pe internet. Asta inseamna ca utilizatorii de Chrome vor putea conecta la browser (via PC) gamepad-uri, joystick-uri, camere si microfoane, iar din acel moment inclusiv conceptul de gaming web based va oferi o experienta mult mai bogata.

 

Google Chrome va primi suport pentru gamepad, camere  si microfon

 

Potrivit aceluiasi reprezentant al Google, suportul pentru accesorii de gaming va fi integrat in browserul Chrome incepand cu primul trimestru al anului viitor. Evident, modificarile aduse browserului Google vor fi disponibile si pe Chromebook-uri, notebook-urile cu ChromeOS care nu au reusit sa creeze valuri printre utilizatori deocamdata.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google