Google Chrome 10 Beta – super performata si super viteze

de Silviu Anton | 21 februarie 2011

Tocmai cand ne gandeam ca Google Chrome nu poate fi mai rapid decat versiunea 9, iata ca apare veriunea Beta 10 si ne convinge contrariul. 

Compania a anuntat ca noua versiune Google Chrome 10 Beta vine echipata cu o performanta Java Script imbunatatita cu 66% si integreaza accelerare video GPU  care va permite redarea continutului la rezolutie inalta.

“Utilizatorii cu grafica hardware capabila ar trebui sa observe un nivel mai scazut de utilizare a procesorului. Pe modul full-screen, utilizarea procesorului ar putea scadea cu pana la 80%. Iar asta se traduce printr-o durata de viata mai lunga a bateriei,” a declarat compania pe blogul Google Chrome.

Google Chrome 10 Beta  schimba, de asemenea, modalitatea in care utilizatorii isi seteaza optiunile, permitandu-le totodata sa isi sincronizeze parolele pe computere multiple. 

Actuala versiune ofera deja functia de sincronizare a bookmark-urilor, preferintelor, temelor si extensiilor. Ca o masura de extra securitate, noul feature permite criptarea colectiei de parole.

Spre deosebire de Google Chrome 9, Interfata Settings a fost de asemenea redesenata, pentru a fi afisata in zona Web page si pentru a se deschide sub forma de Tab. Modificarea vine ca un trend in “filozofia” Chrome, care tinde sa implementeze fiecarei functii un design de pagina web – asa cum a facut cu setarile de History, Downloads si Extension. 

O alta noutate in meniul Settings este box-ul de cautare, in interiorul caruia poti tasta functia pe care o cauti, selectand-o ulterior din pagina de rezultate.

Download Google Chrome Beta 10.  

Sursa   

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer