G Data InternetSecurity 2012, o solutie ideala de securitate

de Radu Eftimie | 23 decembrie 2011

Alegerea gresita a unui produs antivirus nu trebuie facuta la intamplare pentru ca asta v-ar putea costa scaderea performantei calculatorului si nu v-ar oferi decat iluzia ca sistemul vostru este protejat asa cum trebuie. G Data Internet Security 2012 este solutia ideala atat pentru utilizatorii de computere performante, cat si pentru cei care au PC-uri mai vechi.

HIT.ro va prezinta atuurile G Data Internet Security si va recomanda folosirea acestei solutii de securitate.

G Data Internet Security 2012 ofera cea mai buna rata de detectie reactiva si proactiva impotriva virusilor, malware-ului, phishing-ului si a programelor de tip spyware. Cu alte cuvinte, ofera protectie impotriva a tot ce inseamna, in momentul de fata, amenintare la adresa PC-ului vostru.

G Data InternetSecurity 2012, o solutie ideala de securitate

Un alt avantaj extrem de important al G Data Internet Security 2012 este ca nu solicita sistemul in timpul scanarii in modul "idle". Si, pentru ca suntem in era "cloud", G Data va asigura ca bazele de date din cloud ce contin checksum-uri, impreuna cu un firewall silentios, va protejeaza sistemul impotriva amenintarilor informatice.

O calitate extrem de importanta a G Data Internet Security 2012 este monitorizarea "on-execution", care asigura o scanare mai eficienta si mai rapida pe computerele mai putin performante.

HIT.ro si Antivirus.ro iti ofera pentru 2012 o licenta G Data Internet Security 2012! Tot ce trebuie sa faci este sa participi la concursul "Castiga una dintre cele 5 licente antivirus G Data Internet Security 2012"!

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google