Fuugo Video - agregator oll-in-one pentru Android

de Radu Eftimie | 14 noiembrie 2011

Fuugo este o aplicatie multiplatforma cu functie de agregator video pentru sistemele de operare mobile Android si iOS (in curand). Aplicatia colecteaza de pe o multitudine de servicii de streaming continut video online pe care vi-l prezenta prin intermediul unei interfete frumos desenate, scrie AddictiveTips.

Fuugo Video - agregator oll-in-one pentru Android

Pe langa faptul ca va gasi pentru utilizatori cele mai relevante rezultate corelate cu o serie de cuvinte cheie sau cautari anterioare de continut, Fuugo Video ofera si un player nativ, dar si posibilitatea de a impartasi continutul selectat cu utilizatorii de Twitter.

De precizat este faptul ca Fuugo Video este disponibil doar in landscape, pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta optima. Nu in utimul rand, functia de cautare de care dispune aplicatia este extrem de complexa, iar filtrele va vor ajuta gasiti rezultatele dorite. Fuugo Video este disponibila momentan pentru utilizatorii de terminale cu Android, iar de la jumatatea anului urmator si posesorii de dispozitive Apple vor beneficia de ea.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google