Fostul CEO al Yahoo blocase proiectele companiei in Romania

de Radu Eftimie | 8 septembrie 2011

Carol Bartz, concediata de Yahoo din functia de Director general al companiei, este omul care a luat decizia blocarii proiectelor anuntate de gigantul internet in Romania, scrie Ziarul Financiar.

Imediat dupa preluarea mandatului sau, Bartz a impus blocarea sau amanarea unor proiecte pe care Yahoo urma sa le puna in aplicare in mai multe tari emergente, precum Turcia, Rusia si Romania.

Fostul CEO al Yahoo blocase proiectele companiei in Romania

In ceea ce priveste tara noastra, Yahoo anuntase ca va lansa o versiune in limba romana a site-ului companiei pana la sfarsitul lunii septembrie 2008 dar, ca urmare a deciziilor CEO-ului Carol Bartz, proiectul a fost pus pe picioare abia in anul acesta.

Romania este una dintre cele mai importante piete pentru Yahoo. Motivul? La noi serviciile precum Yahoo Messenger si Yahoo Mail beneficiaza de o audienta foarte ridicata.

De exemplu, Yahoo Messenger are in tara noastra aproximativ sase milioane de utilizatori lunar. Iar aceasta statistica nu i-a spus nimic lui Carol Bartz. Ea a fost omul care a taraganat atata timp intrarea Yahoo in Romania, lucru indelung asteptat de utilizatorii romani.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google