Forumul securitatii IT, pe 11 octombrie

de Laurentiu Popa | 4 octombrie 2011

Finmedia, in parteneriat cu KPMG Romania, organizeaza a patra editie a Romanian IT&C Security Forum, eveniment important pentru piata produselor si serviciilor de securitate IT.

In contextul noilor forme de hacking, cand sunt dezvoltate forme avansate de atacuri, care sa reziste mai bine in timp si de pe urma carora se urmareste sa se obtina controlul infrastructurilor IT, cand dispozitivele mobile castiga teren vazand cu ochii, cand securitatea este si mai amenintata de comportamentul angajatilor ce poate duce la erori umane, ce facilitează pierderea de date si vulnerabilizeaza infrastructura, riscurile de compromitere a afacerii cresc exponential.

Pe o piata de produse si servicii de securitate IT care ruleaza oficial sub 15 milioane de euro pe an, exista nevoia de a se face evaluari periodice, a se gasi un prilej de a privi atent la noutati, strategii si abordari, a desprinde perspective si initiative in acest domeniu de nisa.

Evenimentul se va tine pe 11 octombrie 2011, incepand cu ora 9, la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti, sala Magnolia.

Cine participa:
- reprezentanti ai organismelor oficiale si ai asociatiilor profesionale
- middle managementul din companii mijlocii si mari care au responsabilitaĊ£i directe in business
- IT manageri, ingineri de sistem
- consultanti independenti de specialitate
- auditori si persoane certificate
- furnizori de sisteme si solutii de securitate IT
- CIO si CISO din banci comercialeVa sfatuim sa participati, pentru a va informa in legatura cu dinamica pietei globale de securitate la nivel european, prin comparatii cu evolutiile din Romania, norme, reglementari si noutati pe linie institutionala. De asemenea, vor fi prezentate noile tendinte, abordari si mijloace de protectie a companiei contra cybercrimei. Per total, se prezinta o imagine de ansamblu asupra ofertei de moment de pe piata de produse si servicii specializate pe securitate IT.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google