Forgiveness Engine: locul unde iti poti cere iertare online

de Cristina Enescu | 28 iunie 2010

Sa ceri iertarea cuiva poate fi destul de greu si de stanjenitor, fie ca vorbim despre scuze verbale, scrise sau de orice alta natura, prin orice alte metode.

Iata insa ca acum ne putem exprima parerile de rau, cu ajutorul Internetului, folosind The Forgiveness Engine.

The Forgiveness Engine a fost creat de Jesper Andersen, cel care a creat si Avoidr, aplicatia care te ajuta sa scapi de intalnirile stanjenitoare cu fostul partener.

Asadar, drumul pe care trebui sa il parcurgi pentru a cere iertare cuiva pe Forgiveness Engine este destul de simplu: te loghezi in aplicatie prin intermediul contului de Twitter, si alegi fie sa iti ceri iertare, fie sa ierti pe cineva.

Iti tastezi sentimentul (anonim), apesi “Enter”, iar aplicatia iti updateaza statusul pe Twitter, afisand fie faptul ca accepti scuzele cuiva, fie ca iti ceri iertare.

In continuare poti citi postarile mai vechi din aplicatie, si daca gasesti doua povesti care par a se intersecta (de exemplu: “Imi pare rau ca ti-am calcat pisica”, “Te iert ca mi-ai calcat pisica”) le poti conecta.

Cele doua persoane care au postat anunturile vor primi cate o notificare, vor avea sansa sa asculte si versiunea celuilalt, si astfel, Internetul va contribui inca odata la mentinerea unui lumi pasnice.

Sursa: Mashable

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google