Folositi Thunderbird? Mozilla tocmai a lansat versiunea 8

de Radu Eftimie | 11 noiembrie 2011

La doar cateva zile de la lansarea Firefox 8, Mozilla a lansat si versiunea cu acelasi indicativ pentru clientul de mail Thunderbird. Care sunt noutatile pe care le aduce noua varianta a clientului de mail, explica Ghacks.

Folositi Thunderbird? Mozilla tocmai a lansat versiunea 8

Cea mai importanta noutate care vine odata cu versiunea 8 a Mozilla Thunderbird este blocarea instalarii automate a programelor third party. Functia este similara celei care se regaseste si in Firefox 8.

In plus, Thunderbird isi ghideaza utilizatorii printr-o noua fereastra de dialog pentru a putea controla add-on-urile. De fapt, Thunderbird-ul va sugera de acum inainte utilizatorilor ce add-on-uri care nu sunt compatibile cu clientul ar trebui sa fie dezinstalate sau dezactivate pentru a imbunatati stabilitatea software-ului.

In acelasi timp, Mozilla Thunderbird aduce utilizatorilor acces imbunatatit la lista de fisiere atasate mesajelor primite prin clientul de mail.

In cazul in care clientul vostru nu s-a updatat automat, atunci mergeti in program, apasati Help, apoi About Thumderbird. Aici Thunderbird isi face automat o verificare a versiunii de software si descarca automat ultima varianta.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google