Flickr o sa dispara

de Radu Eftimie | 16 august 2011

"Flickr a murit" sau, daca n-a facut-o inca, o va face in curand. Acestea sunt cuvintele unuia dintre cei mai importanti si activi membrii ai retelei, Thomas Hawk. "Sentinta" pare a fi data de fapt chiar de fondatorii Flickr, candva liderul acestui gen de retea online preferata de foarte multi impatimiti ai fotografiilor, scrie Capital.ro.

Desi in acest moment pe Flickr se regasesc nu mai putin de 6 miliarde de fotografii (adica aproape cate o fotografie pentru fiecare locuitor de pe Pamant), concurenta va musca serios din cota de piata a retelei. Iar cand prin concurenta intelegi Google+ inseamna ca Flickr are toate sansele sa dispara cat de curand.

Flickr o sa dispara

Multi dintre fostii fani Flickr au ales deja "500px" sau "Instagram", ceea ce nu face decat sa argumenteze si mai mult posibilitatea decesului tehnologic al retelei.

Din nefericire, Hawk nu este unicul membru al Flickr care estimeaza disparitia retelei, iar vinovati pentru declinul puternic al companiei sunt cei din management care s-au dovedit, cel putin pana in acest moment, incapabili sa tina pasul cu evolutia pietei si cu inovatiile care au schimbat internetul in ultimii ani.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google