DOWNLOAD: Firefox 8 beta, un browser social

de Radu Eftimie | 30 septembrie 2011

Mozilla a anuntat astazi, pe blogul oficial, disponibilitatea spre descarcare a versiunii 8 beta a browerului Firefox.

Astfel, la doar cateva zile dupa publicarea noii versiuni finale a Firefox 7, Mozilla lanseaza varianta de test a urmatorului browser al sau care aduce o serie de schimbari.

Cele mai importante functii noi aduse de Firefox 8 beta sunt legate de cautarea de continut pe retelele sociale, controlul taburilor din interfata navigatorului, dar si un control mai bun asupra add-on-urilor pe care le utilizeaza.

Poate cea mai importanta noua functionalitate a Firefox este adaugarea in casuta de cautare prestabilita a retelei de socializare Twitter. Exista acum cativa ani un browser, Flock, lansat cu mult inaintea timpului sau. El avea multe functionalitati ce tineau de retelele sociale, avand integrate platforme pentru Twitter si Facebook. Acum, dezvoltarea sa a fost intrerupta. Daca aparea acum, ar fi facut valuri...

Revenind la oile noastre, Firefox 8 beta ofera utilizatorilor un control mai mare asupra add-onului, respectiv asupra software-ului third-party care nu va rula decat cu permisiunea celui care foloseste browserul.

Puteti descarca Firefox 8.0 beta de aici:
- Windows
- Mac
- Linux
- Android

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google