Facebook va opera curand schimbari majore in designul site-ului

de Radu Eftimie | 20 septembrie 2011

Facebook vrea sa schimbe semnificativ interfata profilului utilizatorilor retelei sociale, iar modificarea ar putea fi anuntata in cadrul "f8" - conferinta dezvoltatorilor, eveniment care se desfasoara in aceasta saptamana, scrie Mashable.

Desi nu se stiu foarte multe detalii clare in acest moment, mai multe surse au declarat pentru Mashable ca schimbarile de design pe care Facebook le va propune sunt "majore" si au ca scop principal sa convinga utilizatorii retelei de socializare sa petreaca mai mult timp online.

Facebook schimba designul profilurilor utilizatorilor

 

Schimbarea designului profilurilor utilizatorilor include, in mod sigur, si integrarea platformei media despre care se tot vorbeste in ultima perioada si care inseamna accesul la servicii de muzica si video prin intermediul site-urilor partenere. Schimbarile de design si noutatile din partea Facebook vor fi anuntate, cel mai probabil, in cursul zilei de joi.

Pe bursa zvonurilor, tatonata de Techcrunch, se vehiculeaza aparitia unor noi butoane:
- Read
- Listened
- Watched
- Want

Nu se stie deocamdata daca acestea vor fi complementare cu deja-cunoscutul buton "Like" sau exact ce functii vor avea. Desi, din titulatura lor, este evident. Singurul mister il reprezinta butonul "Want".

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google