Facebook propune "Trusted Friends" - daca ti-a fost hackerit contul, ti-l dau ei inapoi

de Radu Eftimie | 28 octombrie 2011

Facebook a publicat pe blogul oficial al retelei de socializare un anunt prin care spune ca a lansat spre testare o noua functie menita sa mareasca siguranta userilor si sa protejeze si mai bine conturile utilizatorilor sai. Instrumentul se numeste Trusted Friend si deja a primit o serie de critici chiar de la fanii retelei de socializare.

Ce inseamna Trusted Friends? Inseamna ca unii prieteni pe care ii alegi din lista ta, va vor putea ajuta sa va relogati in retea in cazul in care ati uitat parola. Aceasta este versiunea oficiala a Facebook.

Mai concret, ca utilizator al retelei de socializare vei putea desemna trei pana la cinci prieteni de pe Facebook pentru categoria Trusted Friends. Facebook-ul le va trimite acestora coduri speciale pe care le vor putea folosi pentru a va ajuta sa va redobanditi accesul la cont.

Imediat dupa postarea informatiei pe blogul Facebook, multi utilizatori au comentat negativ anuntul.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google