Facebook neaga ca si-ar spiona utilizatorii dupa iesirea din cont

de Radu Eftimie | 26 septembrie 2011

Dupa ce un blogger din Australia a afirmat ca Facebook si-ar spiona utilizatorii dupa ce acestia de delogheaza de pe reteaua de socializare, oficialii companiei au venit cu o reactie: "nu ne urmarim utilizatorii", spun cei de la Facebook, citati de ZDNET.

Desigur, reactia celor de la Facebook putea fi anticipata. Problema este ca bloggerul australian, (care este si programator) Nik Cubrilovic, afirma ca reteua de socializare ia urmele utilizatorilor chiar si dupa ce acestia s-au delogat de pe Facebook prin intermediul cookie-urilor.

Astfel, afirma blogerul, Facebook stie pe ce site-uri intrati chiar si dupa ce apasati butonul de iesire din cont, prin intermediul cookie-urilor active si care ar trebui sa se stearga.

Facebook neaga ca si-ar spiona utiizatorii dupa iesirea din cont

De cealalta parte un oficial al Facebook i-a replicat lui Nik Cubrilovic ca a "descoperit niste lucruri foarte interesante", dar ca a ajuns la concluzii gresite.

"Spre deosebire de alte companii, Facebook nu-si urmareste utlizatorii pentru ca pur si simplu nu are motiv...", a mai spus Arturo Bejar, inginer software la Facebook.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google