Facebook mizeaza pe partajarea de continut

de Radu Eftimie | 23 septembrie 2011

Facebook se va concentra din ce in ce mai mult pe file sharing dupa cum confirma Mark Zuckerberg in cadrul "f8", scrie BBC.

Facebook a prezentat in cadrul f8 mai multe schimbari pe care le-a facut serviciului de socializare si a anuntat noua strategie pe care va merge compania in perioada urmatoare.

Reteaua sociala se va concentra de acum incolo mai mult pe continutul media, respectiv posibilitatea de file sharing intre membrii serviciului, dar si pe oferirea de acces pentru utilizatori catre continut media precum filme si muzica, a anuntat Mark Zuckerberg.

Facebook mizeaza pe partajarea de continut

Insa, poate cea mai importanta schimbare anuntata de Zuckerberg este cea legata de aspectul Facebook, schimbat radical tocmai pentru a da accesul utilizatorilor la noile facilitati care le permit sa interactioneze si mai mult decat o faceau pana acum.

Iar daca pana de curand Facebook era privita ca o retea de socializare si cam atat, de acum inainte, dupa cum afirma analistii Forrester Research, Facebook devine locul unei "vieti online".

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google