Facebook a demarat curatenia de Like-uri false!

de Liviu Petrescu | 27 septembrie 2012

Cele mai populare pagini comerciale din Facebook au pierdut brusc zeci de mii de Like-uri, in urma operatiunii retelei sociale de a elimina conturile si Like-urile false.

Lady Gaga a pierdut 32.000 Like-uri, iar Rihanna si Shakira cate 22.000 in urma operatiunii Facebook de curatare a retelei sociale. Like-urile disparute au fost fie generate de malware, fie obtinute prin inselaciunea utilizatorilor, scrie TechCrunch.

Facebook a demarat curatenia de like-uri false

Reprezentantii Facebook au explicat ca disparitia Like-urilor va afecta in medie doar 1% din totalul fiecarei pagini, in cazul in care nu au fost utilizate practici incorecte de a creste popularitatea paginii.

Numarul mare de Like-uri false Facebook se datoreaza si hackerilor, care preiau controlul conturilor Facebook, apoi vand circa 100.000 Like-uri cu sume de aproximativ 1500 dolari.

Operatiunea Facebook, de eliminare a Like-urilor false, are ca scop principal convingerea potentialilor cumparatori de reclame ca Like-urile primite in reteaua sociala sunt adevarate, dar in acelasi timp reduce si volumul de spam pentru utilizatorii obisnuiti.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: facebook conturi false facebook like uri false curatenie conturi facebook
spacer
Opiniile cititorilor
spacer