FAIL! Facebook impune utilizatorilor propriul e-mail

de Liviu Petrescu | 26 iunie 2012

Facebook a implementat o noua schimbare in profilul fiecarui utilizator, fara sa ceara acordul sau sa anunte. Noua adresa de email vizibila in orice profil este cea @facebook.com, generata automat pentru multi utilizatori.

Lansat in 2010, serviciul de email al Facebook nu a devenit un concurent important, dar reteaua sociala a decis sa il poate promova folosind profilul fiecarui utilizator. Facebook a schimbat adresa de email afisata in profil, insa nu a modificat adresa primara a utilizatorilor, cea catre care primesc mesaje de pe site, scrie BGR.

Facebook vrea sa impuna utilizatorilor propriul e-mail

Utilizatorii care vor ca adresa de email afisata in profil sa nu fie cea de Facebook, pe care o folosesc rareori sau niciodata, au la indemana o solutie simpla, explicata de LifeHacker.

Pentru ca profilul sa arata adresa de mail principala, utilizatorul este sfatuit sa acceseze optiunea "About", apoi sa ajunga la meniul de adrese de mail si sa dea "Edit". Aici, la adresa de mail @facebook.com se bifeaza "Hidden From Timeline", apoi se bifeaza optiunea "Shown On Timeline" la adresa ce urmeaza sa fie afisata din nou in profil. Operatiunea se incheie cu comanda "Save".

Vei pastra noua adresa de mail Facebook in profil? O folosesti in mod curent?

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: email facebook timeline facebook
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google