Email-ul a murit, traiasca messengerul!

de Radu Eftimie | 29 noiembrie 2011

CEO-ul uneia dintre cele mai mari companii IT din Europa le-a comunicat angajatilor ca firma va renunta la folosirea email-ului pentru ca instrumentul de comunicare nu mai este unul eficient. Email-ul este "mort", iar locul lui a fost luat de messenger si de ...comunicarea clasica, vorbita, scrie Business Insider.

Email-ul a murit, traiasca messengerul!

Declaratia ii apartine lui Thierry Breton, CEO al Atos, care a si stabilit un termen limita pentru renuntarea la clasicul deja serviciu de mail.

CEO-ul Atos va promova in schimb aplicatiile de mesagerie instantanee si comunicarea directa, orala, veche de cand lumea. Si, ca sa dea un exemplu concret, Breton afirma ca nu a mai trimis un email de mai bine de trei ani.

Se pare ca Thierry Breton se bazeaza si pe altceva decat propriile sentimente (evident negative) fata de email. Este vorba despre niste studii care arata ca in Franta, doar 11 la suta dintre tinerii cu varsta cuprinsa intre 11 si 19 ani mai folosesc emailul ca metoda de comunicare. Probabil ca este si normal in conditiile evolutiei extraordinare a unor servicii precum Facebook, Twitter si altele.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google