ESET lanseaza CyberSecurity beta pentru Mac (download)

de Radu Eftimie | 11 mai 2012

ESET anunta lansarea versiunii BETA a noii generatii de produse ESET Cyber Security, precum si adaugarea unui nou produs in portofoliul sau – ESET Cyber Security Pro. Ambele solutii ofera protectie completa impotriva amenintarilor concepute pentru platforma Mac si protectie trans-platforma impotriva amenintarilor care vizeaza sistemele de operare Windows sau Linux.

Atat Cyber Security BETA cat si ESET Cyber Security Pro BETA ofera numeroase functii noi sau imbunatatite. ESET Cyber Security Pro BETA este echipat cu toate functiile ESET Cyber Security BETA, plus Personal Firewall si Control Parental.

Motorul avansat de scanare ThreatSense al ESET ofera capacitatea extinsa de detectie necesara pentru a bloca amenintarile cunoscute, inainte sa afecteze computerele utilizatorilor, dar si pentru a neutraliza amenintari noi precum Flashback Trojan, care conform analizelor ESET a infectat mai mult de  500.000 de computere  Mac.

Un nivel complet de protectie este furnizat suplimentar prin sistemul Cloud-based ESET Live Grid. ESET invita utilizatorii Mac sa se alature testarilor publice ale produselor ESET Cyber Security BETA si ESET Cyber Security Pro BETA.

Ambele sunt disponibile gratuit pentru descarcare pe ESET.com.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: eset CyberSecurity beta Mac download eset cybersecurity beta Cloud based ESET Live Grid
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google