DoggCatcher - cel mai bun podcast pentru Android (Download)

de Radu Eftimie | 4 noiembrie 2011

Utilizatorii de Android au la dispozitie extrem de multe aplicatii de tip podcast. La un moment dat, pare chiar imposibil sa gasesti cea mai buna varianta, tocmai pentru ca oferta este generoasa si fiecare aplicatie are calitatile sale. Cei de la Life Hacker spun insa ca pot recomanda cu tarie una dintre aceste aplicatii. Este vorba despre DoggCatcher.

DoggCatcher este, in opinia celor de la Life Hacker cea mai buna aplicatie dedicata din punct de vedere al gasiri, descarcarii si organizarii podcasturilor pentru telefoanele cu Android.

Printre functiile si avantajele oferite se numara suportul pentru podcasturi audio si video, descarcarea automata a noilor episoade, posibilitatea de setare pentru ca aplicatia sa descarce podcasturile exclusiv prin Wi-Fi in timpul noptii sau cand functia de telefon nu este pornita.

De asemenea, DoggCatcher permite adaugarea feedurilor personale, sau importul din OPLM, Google Reader si Google Listen. Aplicatia DoggCatcher costa 4,99 dolari dar dispune si de o varianta trial care poate fi incercata gratuit.

Puteti descarca DoggCatcher de aici.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google