Curatenie de iarna la Google: gigantul renunta la 7 instrumente

de Radu Eftimie | 23 noiembrie 2011

Google a anuntat pe blogul oficial al companiei ca va inchide mai multe produse care nu mai reprezinta prioritate pentru companiei si nu mai prezinta interes nici pentru utilizatori. Google prezinta si produsele pe care a decis sa le inchida.

Google Bookmarks Lists - o aplicatie experimentala pentru sharingul de semne de carte va fi inchisa in data de 19 decembrie 2011.

Google Friend Connect - aplicatie care permitea administatorilor de site-uri sa adauge functii de socializare paginilor lor - acest serviciu va inceta sa mai existe din 1 martie 2012.

Google Gears - In 1 decembrie acest an, Google va renunta la Google Gears, iar la sfarsitul aceleiasi luni, compania va retrage de la descarcare aplicatia. Reuntarea la Google Gears face parte din efortul Google de a incorpora capabilitatile offline in HTML5.

Google Search Timeline - Google renunta si la acest instrument, informatiile privind cautarile putand fi vizualizate ulterior prun Google Books.

Google Wave - Google a anuntat de multa vreme ca va renunta la Google Wave. Serviciul va iesi total din uz in 30 aprilie 2012.

Knol, care a fost lansat in 2007, va fi "lichidat" de Google in 30 aprilie 2012.

Renewable Energy Cheaper than Coal - Google renunta la efortul de cercetare in domeniul energiilor regenerabile.

 

Curatenie de iarna la Google: gigantul renunta la 7 instrumente

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google