Cumparaturile pe eBay, in curand prin face recognition

de Roxana Iorgulescu - Colaborator HIT.ro | 21 octombrie 2011

Aplicatiile eBay pentru achizitionarea produselor favorite vor fi imbogatite in perioada imediat urmatoare cu un nou instrument – eBay Image Recognition.

Este vorba despre facilitatea prin intermediul careia utilizatorul poate consulta vitrina eBay, avansand drept criteriu de cautare imaginea unui produs fotografiat in prealabil si utilizat ulterior de aplicatie ca reper pentru identificarea de obiecte similare disponibile in propriul magazin virtual.

Aceasta formula originala ar putea fi pusa la dispozitia utilizatorilor inainte de sfarsitul anului, eBay mizand pe impactul puternic pe care il va avea Image Recognition asupra volumului de vanzari din perioada sarbatorilor de iarna.Intr-o prima faza, serviciul se va concentra asupra gamei de produse specifice sectorului de moda, accesorii si merchandising. Tendinta actuala a consumatorilor este favorabila cumparaturilor din magazinul eBay prin intermediul dispozitivelor mobile.

Cererea de acest tip determina un raspuns pe masura si din partea vanzatorilor – in prezent acestia adaugand mai bine de 700.000 de elemente noi pe saptamana, utilizand la randul lor dispozitive mobile.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google