Cum sa trimiti fisiere de dimensiuni mari pe internet

de Radu Eftimie | 28 octombrie 2011
Transferul de fisiere mari - solutii

Cloud - cea mai la indemana solutie pentru transferul de fisiere de dimensiuni mari (video, de exemplu) este fara indoiala relativ noua tehnologie Cloud. La aceasta categorie aveti de ales intre mai multe solutii printre care majoritatea ofera si servicii gratuite (spatiu de stocare free). Iata-le:

Dropbox - Cand vine vorba despre gratuitate, Dropbox este solutia de cloud perfecta. Utilizatorii au la dispozitie 2 GB de spatiu de stocare. Solutia este ideala in limita acestui spatiu de stocare gratuit, in conditiile in care serviciul este usor de folosit si accesibil si de pe tablete PC (iOS sau Android).

Cum sa trimiti fisiere de dimensiuni mari pe internet

Google Docs

Ofera gratuit spatiu de stocare de 1GB. Cu alte cuvinte, Google Docs nu este bun doar pentru fisiere text, asa cum poate parea la o prima vedere. Contra 5 dolari pe an, puteti beneficia insa de 20 GB de stocare in cloud, spatiu perfect pentru transferul de fisiere de mari dimeniuni.

Cum sa trimiti fisiere de dimensiuni mari pe internet

Pentru transferul de fisiere de dimensiuni foarte mari solutiile cloud gratuite se dovedesc (deocamdata) inutile. Asa ca, daca vreti sa tranferati fisiere mai mari de 10GB, veti apela la FTP, Web Servers sau Torrent.


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google