Cum sa accesezi Internetul prin intermediul email-ului

de Cristina Enescu | 18 martie 2011

Poate ca ati auzit sau chiar ati lucrat pentru organizatii care nu le permit angajatilor accesul la Internet, ci doar la un serviciu de e-mail. Dar, si email-ul poate fi folosit pentru a naviga in mod indirect pe Internet, pentru a citi bloguri, pentru a fi la curent cu stirile sau pentru a uploada video-uri si poze.

1. KoolWire este un serviciu bazat pe Web care ofera posibilitatea convertirii unor diverse formate de documente in format PDF, folosind doar un program de email. Astfel, in cazul in care ai un document Office (word, excel, poza, etc.) pe computer sau pe telefonul mobil pe care vrei sa il convertesti in fisier PDF si nu ai acces la un serviciu online cu ajutorul caruia poti sa faci acest lucru, tot ce ai de facut este sa trimiti un email cu fisierul ca si attachment la adresa pdf@koolwire.com. Fisierul in cauza se va intoarce in curand in inbox-ul tau ca fisier PDF. Campul Subject trebuie lasat necompletat.

Serviciul poate fi accesat online aici

2. Xpenser: Este ca si cum ai completa informatii intr-un spreadsheet de calatorie prin intermediul email-ului. Poti folosi adresa de email e@xpenser.com pentru a-ti tine evidenta cheltuielilor de calatorie cat timp esti inca pe drum. De asemenea, cu Xpenser poti sa-ti urmaresti cheltuilelile lunare pe web.

Serviciul poate fi accesat online aici.

3. Slideshare: Daca ai prezentari PowerPoint sau documente PDF pe care vrei sa le partajezi instantaneu cu prietenii si familia, este de ajuns sa trimiti mail cu acele fisiere la upload@upload.slideshare.net unde vor fi transformate rapid intr-un slideshow web. 

Serviciul poate fi accesat online aici.

4. Adobe: Poti trimite orice fisier PDF ca attachment la adresa de email pdf2txt@adobe.com. Va fi convertit in plain text si va ajunge inapoi in Inbox-ul tau. Este o solutie perfecta atunci cand nu ai Adobe Reader sau nu poti vizualiza un PDF. Poti de asemenea trimite un fisier PDF la adresa pdf2html@adobe.com pentru conversia in format HTML. 

 5. Wordsmith: Vei obtine definitia de dictionar si sinonimele oricarui cuvant trimitand un email gol la adresa wsmith@wordsmith.org. In campul Subiect vei scrie: “Define cuvant”, cuvantul caruia vrei sa ii cunosti definitia. Exemplu: “Define hobby”, hobby fiind cuvantul a carui definitie o doresti.

Serviciul poate fi accesat online aici.

6. Web2mail: Trimite un email la adresa www@web2mail.com cu URL-ul paginii web in campul Subiect, iar in cateva minute vei gasi o copie a paginii web in Inbox-ul tau. O solutie perfecta atunci cand accesul la Internet este restrictionat.

Serviciul poate fi accesat online aici.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google